ELAZIĞ / ARICAK - Üçocak Ortaokulu

Üçocak Ortaokulu

Üçocak Beldesi Arıcak Elazığ
Vizyon
Tarihini bilen, bugünü yorumlayıp yarını planlayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, milli değerini önemseyen, başarıyı kendisine hedef seçmiş bireyler yetiştiren, çevresini etkileyen, yeniliklere açık sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren bir okul olmak.
Misyon
Tarih bilincine sahip, milli değerlerini özümsemiş, geleceğe yönelik hedefleri belli olan, Üçocak Ortaokulu paydaşları olarak amacımızdaki mevcut bütünlükten doğan sinerjiyi en iyi şekilde ve birlikte yöneterek, okulumuzu bilinen tanınan projeleri kabul ve destek gören, çevresini etkileyen, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine kilitlenmiş, öğrenci merkezli eğitimi ve aktif öğrenmeyi esas alan, çağın gerektirdiği teknolojik araçları kullanan, vizyonumuza uygun toplumsal projelere katılan ve katkı sağlayan başarı düzeyini sürekli yükselten bir okul olmak.
Kütüphane Kitap Sayısı :1923
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
08.20-14.50
Kalorifer Sistemi
Yerleşim Yeri
İlçemiz, Doğu Anadolu bölgesinin güneyinde, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinin geçiş bölgesinde yer almaktadır.İlçemizin kuzeyinde Ak Dağlar ve Palu İlçesi, güneyinde İnceburun dağları ile Hani ve Dicle ilçeleri, doğusunda Servi dağları ile Genç ilçesi, batısında ise Alacakaya ilçesi ile çevrilidir.
Elazığ iline 126 km, Arıcak ilçesine 18 km uzaklıktadır.