ELAZIĞ / ARICAK - Üçocak Ortaokulu

Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümünde,
Çanakkale Şehitlerimizi, Büyük önder ATATÜRK'Ü
Bugüne dek vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi,
Şehitler Günü münasebetiyle, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.
Ruhları şad olsun.

Ock

Üçocak Ortaokulu Öğretmenlerimizden Özge BAL YÜCEL ve Aysel KARATAŞ tarafından yürütülen Mor Bülten programımızın ikinci bölümünde bu sefer öğrencilerimize sorular sorduk.Öğrencilerimiz olmak istedikleri bilim adamlarını bize tanıttılar. İYİ SEYİRLER..

Ock

3 Ocak tarihinde ÜÇOCAK ORTAOKULU'NUN Elazığ ili geneli yapılan Güreş müsabakasında 4 birincilik,4 ikincilik,1 tanede üçüncülük olmak üzere toplamda elde edilen 9 derece ile Elazığ genelinde 1.olduk.İsmiyle müsemma bir başarı elde etmenin gururunu yaşıyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlenmiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

Topluma ışık olan, eğitim neferlerimiz öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Milli Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

TÜRKİYE CUMHURİYETİ 100 YAŞINDA

Milletçe tüm imkanların seferber edilerek verilen mücadeleyle elde edilen kurtuluş, 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla taçlandı ve Türkiye Cumhuriyeti bugün 100 yaşında.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bu mukaddes ideal uğrunda canlarını ortaya koyan Kurucu Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Minnettarız.

Haz

Üçocak ortaokulu Teknoloji Tasarım öğretmeni  Sevgi TARAN ve Görsel Sanatlar öğretmeni Muhammed Selçuk Kababıyık tarafından hazırlanıp düzenlenen dönem sonu sergimize Teşrifleriyle bizleri onure eden Sayın Kaymakamımız Mesut Ateş'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Fethi Kılınç'a ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

LGS sınavı öncesi öğrencilerimizle deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Nis

Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. (M.Kemal ATATÜRK)

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Ekm

Öğrencilerimizin yaratıcı düşünme, problem çözme ve analitik düşünme  becerilerini geliştirip kodlama eğitimleri vereceğimiz bir bilgisayar sınıfı kazandıran Vodafone ve Habitat Derneğine teşekkürlerimizi sunarız.